onsdag 4 maj 2011

Middagstips


Kvällens middag:
Hade ingen riven ost så det fick bli mozarella istället och så bytte jag tomaten mot massa körsbärstomater.

4 st
1 st
1 kruka(or)
3 msk
2 dl
2 st
2 dl
2 dl


Tillagning

1. Sätt ugnen på 200 grader. Putsa kycklingfiléerna och banka ut dem försiktigt om de är ojämna. Stek i smör så att de får en fin yta.

2. Skiva tomaten tunt. Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Repa av alla basilikablad och hacka, strö sedan över.

3. Rör ut dijonsenapen i grädden och pressa i vitlöken. Blanda med crème fraiche och salta och peppra. Häll över kycklingen och strö över ost. Gratinera i 20-25 minuter.

Receptet hittar ni på Tasteline

1 kommentar:

  1. Martina von Arronet9 maj 2011 10:57

    vad serverade du till kycklingen? ris? elelr bara en sallad? tänkte göra denna på fredag då en kompis kommer över

    SvaraRadera