tisdag 29 november 2011

Ikea

Hämtade upp Johan efter jobbet igår så åkte vi allihop till Bauhaus i Västerås, ny toasits var det primära och det hittade vi.
En tur inne på Erikslund och Ikea blev det också vilket resulterade i en julklapp till svägerskan, en myspläd till vardagsrummet, liiiite blockljus och så lite julbord i magen..
Det blev sent dock, trodde Leo skulle slockna i vagnen-inte. Då var det självklart att han skulle slockna i bilen hem- inte. (Alex däremot slockande efter ett par minuter)
Men hemma i sin säng med en flaska välling borde göra susen, klockan var ju ändå 20.30-inte!
Vi fick vyssja och hålla på till nästan 21. Sen vaknade han redan vid 01 och var ledsen i över en och en halv timme så i skrivande stund sover han än. (Nu lär han vakna så klart för att jag skrev så)

Idag ska jag hämta matkassen från ica som vi uppenbarligen inte hann hämta före 20 igår, ska även handla lite bakgrejer så jag kan göra det sista inför helgens kalas. Det ska bli havrerutor idag och lite julgodis hade jag tänkt. Måste även hinna göra minst två maträtter då det kommer bli körigt i veckan med jobb, kör och kalasförberedelser.

Vet inte om ni läste tidigare inlägg om resa med tjejerna, men har ni några bra tips på weekendresor får ni gärna hojta till.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar