torsdag 16 februari 2012

sjukling nr 2

När Alex äntligen börjar bli piggare är det Leos tur. Han somnade utan ett pip igår vid 19 men efter några timmar hörde vi hur han hostade och hostade och grät om vartannat.
Jag tog till slut upp honom ca: 21.30 och skulle precis lägga ner honom i vår säng då han kräks ner både sig själv och mig. Slem, slem och åter slem.
Vi duschade av oss så gott det gick och sen sov han ändå hela natten. Men idag har han inte varit pigg. Han är alltid lös i magen, kollat med barnspecialisten som säger att det är så normalt så, men det här är något mer. han gråter, lägger sig på golvet i fosterställning och skriker nästan när han bajsar. han har knappt ätit på hel veckan, vill inte dricka ordentligt heller, men enligt 1177 är det ingen fara.
Han sov som sagt hela natten, drack en halv flaska välling vid 7 och somnade om igen. Sov till ca: 7.40.
kl. 9.30 var han helt färdig så jag la honom och han sov i över 2.5 timmar. Och nu har han snart sovit en timme igen.
Det kan ju inte vara helt normalt???
Jag ska försöka koka ett par kycklingfiléer nu och se ifall han vill äta det sen. kokt mat ska ju vara snällare mot magen.

Alex fick åka hem till mormor och morfar och leka ett par timmar och jag har för första gången på hela veckan fått sitta i lugn och ro med en kopp te i 15 minuter. Det är inte illa..

Nu måste jag fixa mat, hänga tredje maskinen med tvätt, sätta på ett ansikte och göra mig redo för kvällens övning och årsmöte (så lyckat att jag dessutom bokat in möte med Ewa, vår bröllopsfotograf, som ska fota vår konsert plus att jag är fikaansvarig och lokalansvarig och med i valberedningen och har bakat till mötet............)

Sen har jag en rolig sak på gång, hoppas jag, kanske, eller jag vet inte, men iaf...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar